Hei taas Tartosta!

PMMP:tä lainatakseni kesä meni äkkiä kuitenkin. Syksy on pyörähtänyt käyntiin monien pienten ja vähän isompienkin vastoinkäymisten kautta. On tullut tavattua putkimiestä, ikkuna-asentajaa, vakuutustarkastajaa ja niin edelleen. Tietokoneenikin pyörähti parin viikon lomareissulla Tallinnassa ja ehdin jo olla varma, etten näe sitä enää ikinä. Tänään kiikutin sen kuitenkin postista kotiin ja toivon hartaasti, että Fujitsu-Siemensin täkäläiset insinöörit osaavat hommansa.

Tapani mukaan olen järjestänyt itselleni mahdollisimman monta rautaa tuleen kertaheitolla sekä täällä että Suomessa. Tiedossa on ainakin opintomatka Viikkiin reilun viikon päästä sekä lokakuun lopulla elämäni ensimmäiset eläinlääkäripäivät! En siis lupaa tälle blogille kovin kiivasta päivitystahtia ainakaan toistaiseksi. Kunhan aikataulut hieman vakiintuvat, on ehkä taas aikaa julkiselle avautumiselle. :D

Uudet suomalaisopiskelijat on saateltu opintielle ja kastettu virallisin menoin eläinlääkisläisiksi. Me kakkoset olemme aloitelleet mm. fysiologian, mikrobiologian ja biokemian opintoja. Ensimmäinen anatomian välikoekin tuli suoritettua tällä viikolla; virtsanerityselimistö kertayrittämällä läpi. Nyt perehdymme urospuolisten eläinten sukupuolielimiin. Jostain syystä anatomian praksoissa on välillä hieman hulvaton tunnelma.

Taidanpa suunnata pienille päivätorkuille ennen bodypumppia. Pakarat ovat vielä aivan tulessa edellisestäkin jumpasta, mutta ehkä tämä tästä. Nyt jos ottaisi tavoitteeksi päästä rantakuntoon ensi kesäksi, voisi vielä vaikka onnistuakin!

Lämmöllä teidän,
Nti Herriot