Eipä täällä elellä kovin montaa samanlaista viikkoa peräkkäin. Päivät vain katoavat taas jonnekin. Marraskuu muka jo puolessa välissä? Ei voi olla...

Tällä viikolla olen suorittanut menestyksekkäästi kaksi tenttiä (virologian osaeksam 1 ja patologisen anatomian histopreparaattien ensimmäinen puolikas), rektalisoinut lehmän ensimmäistä kertaa elämässäni (oli aika lämmintä ja kosteaa, mutta tunsin kohdunkaulan!), kiroillut kapinoivan kanin pahantekoa ja päätynyt järjestelemään asumiskuvioita uusiksi. Tämän tarinan opetus: mikäli haluat jännitystä elämääsi, tule Tarttoon opiskelemaan!

Seinällä on to do -lista tämän lukukauden jäljelläolevista tenteistä. Ensi viikolla on ohjelmassa endokrinologiaa ja kliinistä diagnostiikkaa, sitä seuraavalla eläinterveydenhuoltoa ja farmakologiaa. Yhteensä näitä ihanaisia koetuksia on jäljellä 12. Viimeisen joulua edeltävän tentin teen 21.12. ja tammikuulle jää vielä pari. Luettavat alueet alkavat olla jo melko laajoja, joten löysäilyn varaa ei tässä hurjasti jää. Jossain välissä pitäisi myös järjestää juhlia ja harrastaa edustustehtäviä.

En oikein tiedä vielä itsekään, miten aion selviytyä tästä kaikesta. Perisuomalaisella sisulla ja taikavoimilla luultavasti... No, lomalla on sitten taas aikaa kasailla itseään syksyn urakan jäljiltä. Ja taas ollaan puoli vuotta lähempänä maalia. Mutta nyt Neiti Herriot kiittää ja kuittaa, täytyy rientää suihkun kautta asuntonäyttöön! Pitäkäähän peukkuja!