Pikainen päivitys, hengissä ollaan edelleen. Tänään tehtiin koulussa ruumiinavaus parikuiselle pikkupossulle ja löydettiin mm. suolistotulehdus ja keuhkokuume. Virologiassa ryhdyttiin aloittelemaan tähän mennessä opitun koontia ja soveltamista. Ihan tuntuu siltä, että vähitellen pitäisi ruveta tietämään jotain. Pelottavan kutkuttava tunne.

Kevät etenee hitaanlaisesti. Välillä on aurinkoisia päiviä, mutta viikon verran on tullut taas lisää lunta. Kahtena ekana vuonna juuri keväät ovat olleet parasta aikaa, kun säät ovat suosineet ja vähäisellä vapaa-ajalla on voinut painua puistopiknikille tai joenrantaan jäätelölle ja aurinkoa ottamaan.

Olis tuossa muutamia valokuviakin, mutta en nyt jaksa ruveta niitä latailemaan. Joskus toiste sitten. Nyt nimittäin väsyttää, ja parin tunnin päästä on jumppa. Lauantaina kisataan agilityssä ekaa kertaa virallisilla radoilla. Vähän meinaa jännittää, mutta onneksi tunnelma on täkäläisissä mittelöissä kuulemma mukavan rento.

Eipä tässä muuten oikein mitään ihmeitä ole tapahtunut. Opiskelua ja vapaa-aikaa, angstia ja iloa. Parin viikon päästä aion suunnata Suomeen pääsiäiseksi ja ottaa ehkä pari päivää omaa lomaa siihen samaan syssyyn, niin ehtisi sitten muutakin kuin käydä vain kotona kääntymässä. Sitä odotellessa jaksaa toivottavasti puurtaa taas hetken aikaa.

PS. Tuunasin vähän keväisempää ilmettä blogin ulkoasuun. Kuvasin bannerin länsisuomenlehmähiehon Lahden maatalousnäyttelyssä kesällä 2008.