Kielikurssi alkoi tänään. Opettaja on ehkä vähän rasittava, mutta vaihtuu onneksi perjantaina. Tänään oli koko meidän porukka ensimmäistä kertaa koolla. Suurimman osan ihmisistä olin jo tavannut viikonlopun mittaan. Tuntien jälkeen mentiin keskustaan ja käytiin Vanhan Anatoomikumin näyttelyssä, jossa on esillä esimerkiksi 200 vuotta vanhoja oikeuslääketieteellisiä preparaatteja. Oli aika vaikuttavaa - varsinkin se, että ryhmässä ei ollut ketään, joka olisi yökötellyt äänekkäästi tai pyörtynyt (lukioluokan kanssa niin olisi hyvinkin voinut käydä).

Käytiin myös muutaman kaverin kanssa kyselemässä kiinteistönvälitysfirmojen tarjontaa. Kysyntää on kuulemma nykyään Tartossa paljon ympäri vuoden, joten kannattaisi pitää silmät ja korvat auki koko ajan ja tarttua heti kiinnostaviin kohteisiin. Koiran omistaminen tuntuu vaikeuttavan hommaa aika lailla. Täytyy muistaa vakuutella, että koira on pieni, kiltti ja siisti ja tottunut elämään kerrostalossa.

Olo on tällä hetkellä vähän väsynyt. Paperisota ei etene ennen lukukauden alkamista, sillä KELA vaatii hakemusten liitteeksi virallisen läsnäolotodistuksen. Kurssikavereiden koirien näkeminen herättää kaipaamaan omaa koiraa tänne kaveriksi. Periaatteessa ei ole kiire muuttaa pois asuntolasta, koska kämppikset ovat mukavia, mutta vapaa-aikaa tuntuu olevan liikaa. Opiskelu saisi jo alkaa.

Täältä lähdin:
842402.jpg

Tänne jään:
842411.jpg

Toivottavasti viihdyn täällä paremmin. Alku on ainakin ollut varsin lupaava.