Olo on kuin kaamoksen jälkeen. Ulkoilman lämpötila on kivunnut kahtena peräkkäisenä päivänä liki kymmeneen plusasteeseen ja aurinko on helottanut sinisellä taivaalla. Ilmassa tuoksuu jo kevät, ja vaikka ruoho onkin viheriöinyt täällä käytännössä katsoen koko talven, näyttää maisema aivan erilaiselta aurinkoisella säällä. Emajokeen kasaantuneet jääröykkiöt ovat kadonneet jäljettömiin.

Viikko on hujahtanut taas silmänräpäyksessä. Tiistaina oli siankasvatuksen tentti (läpi meni), keskiviikkona anatomian praksa (jatkettiin edelliskerralla aloitettuja preparointeja, tällä kertaa ahkeroin kissan parissa), torstaina bodypump, perjantaina ratsastustunti (ratsastin hauskalla 5-vuotiaalla ponilla), tänään agility (oli mukavaa; kehitystä tapahtuu sekä koiran että ohjaajan taidoissa). Kurssikaverit houkuttelivat lähtemään illalla elokuviin. Se tekisikin hyvää. Olen lukenut anatomiaa melkein joka ilta. Ensi viikolla pitäisi saada suoritettua ensimmäinen lihastentti.

Ihanan sään innoittamana otin eilen kameran mukaan, kun lähdin koiran kanssa lenkille. Harmikseni aurinko oli jo laskemaan päin, kun palasin koululta kuivapreparaatteja opiskelemasta. Sain kuitenkin otettua muutaman ihan kelvollisen kuvan.

1317953.jpg
Tarton symboli, Suudlevad tudengid.


1317941.jpg
Snoukkapojat valtasivat Raekoja platsin.

1317942.jpg
Raatihuone puettuna köynnöksiin 90-vuotiaan Eesti vabariigin kunniaksi.

1317945.jpg
Tartu Ülikoolin päärakennus on myös juhla-asussa.

1317946.jpg
Tuomiokirkon rauniot.

1317937.jpg
Kotikadun ortodoksikirkko.

1317947.jpg
Vanha tähtitorni.

1317948.jpg
Kaksi kirjailijaa: Wilde ja Wilde.